Bercuti ke Seluruh Malaysia dengan Kereta Sewa lebih mudah?

Melancong memerlukan kenderaan untuk bergerak. Ramai yang lebih suka menggunakan kenderaan sendiri kerana ia lebih mudah, untuk bergerak  dari satu destinasi ke satu destinasi.

Namun ada beberapa kekangan menggunakan kenderaan sendiri. Kekangan utama ialah dari segi kepenatan, keadaan kereta sendiri yang tidak berada dalam keadaan yang kondusif atau berisiko untuk rosak di tengah jalan.

Begitu juga sekiranya melancong ke tempat yang kita tidak boleh atau sukar untuk menggunakan kenderaan sendiri. Contohnya jika kita melancong dari Semenanjung ke Sabah dan Sarawak dan sebaliknya. Ketika itulah kita memerlukan kenderaan awam atau kereta sewa.

Syarikat Kereta Sewa terkenal di Malaysia Green Matrix Enterprise Travel and Tours menawarkan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di seluruh Malaysia sehingga Sabah dan Sarawak.

Perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri ini amat memudahkan perjalanan pelancong yang ingin melawat negeri negeri di Malaysia.

Sekiranya ingin ke Sabah dan Sarawak  kereta sewa pandu sendiri boleh diambil terus di lapangan terbang Kota Kinabalu di Sabah,Miri,Bintulu dan Kuching di Sarawak.

Sebaliknya jika pelancong luar negeri dan Sabah Sarawak ingin ke semenanjung kereta sewa pandu sendiri akan dihantar terus ke airport KLIA dan KLIA 2.

Kelebihan syarikat kereta sewa ini ialah anda dilindungi insuran sebagai pemandu kereta sewa.

Syarikat kereta sewa ini juga adalah syarikat yang mempunyai lesen pelancongan yang sah daripada SPAD (Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat) dan Kementerian Pelancongan Malaysia.

Tempah Kereta sewa KLIA, Kereta Sewa Sarawak Sekarang KLIK

Komen
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *